Welkom

Hallo, welkom op mijn weblog!
Ik schrijf hier voornamelijk over patchwork en quilten maar zo nu en dan zul je ook over andere dingen lezen die mij bezig houden. Laat je een keer een berichtje achter? Dat zou ik leuk vinden!

Hey, welcome to my blog!
I write primarily on patchwork and quilting, but every now and then you'll also be able to read about some other hobbies of mine. It would be very much appreciated if you could leave a message!
If you want to read this blog in English (or any other language), you can translate everything through "Google Translate" (in the right column).


zaterdag 31 augustus 2013

Af.....

Hè hè....eindelijk hangt ie aan de muur, mijn Knight's Quarters. Het vierde project van dit jaar dat ik van UFO in AFFO heb gewijzigd. Nog maar 22 te gaan LOL. Ik ga de stapel maar eens bekijken en beslissen welke top ik nu ga quilten. Keuze genoeg.....Helaas was er vandaag een open dag bij de Quiltsteek en daar heb ik ook weer wat leuke dingen gezien om te gaan maken. Ik heb me dan wel voorgenomen voorlopig niets nieuws te beginnen maar mijn handen jeuken. En ik heb deze quilt af dan mag ik toch wel.....*zucht*

zondag 11 augustus 2013

5 weken geleden.....

zijn we al weer in Nederland terug gekomen. Heerlijke vakantie gehad, mooie temperaturen en (bijna) geen regen. Wat is Engeland toch mooi! We zijn dit jaar in York geweest. Een heel leuk plaatsje met een prachtige kathedraal (the Minster) en een quiltmuseum! Laatste was niet groot en je mocht er ook geen foto's maken, jammer. Er hingen zo'n 30 antieke quilts. We hadden het geluk dat er geen andere bezoekers waren en de aanwezige dame heeft ons over alle quilts veel meer vertelt dan er aan info aanwezig was. Daardoor werd het een heel erg leuk bezoekje. Er was ook nog een tentoonstelling van Welsh Quilts. Jammer voor mij waren dat art-quilts en hoewel prachtig gemaakt spreken ze mij totaal niet aan. Wat hebben we nog meer gedaan? Vooral gewandeld door de prachtige Yorkshire Dales en de Yorkshire Wolds. "Toevallig" eindigde de wandelingen bijna altijd in een pub of tearoom LOL. Gelukkig toch nog weinig aangekomen :-) Niet veel gequilt, een paar kleine blokjes van de Mysterie van Bobbin en thuis gewerkt aan de badderende dames van Amy Bradley. Die worden al leuk hè!