Welkom

Hallo, welkom op mijn weblog!
Ik schrijf hier voornamelijk over patchwork en quilten maar zo nu en dan zul je ook over andere dingen lezen die mij bezig houden. Laat je een keer een berichtje achter? Dat zou ik leuk vinden!

Hey, welcome to my blog!
I write primarily on patchwork and quilting, but every now and then you'll also be able to read about some other hobbies of mine. It would be very much appreciated if you could leave a message!
If you want to read this blog in English (or any other language), you can translate everything through "Google Translate" (in the right column).


zondag 4 november 2012

Een nieuw begin.....

Ik weet het, ik zou het niet moeten doen......maar helaas ben ik weer gevallen voor de mooie stofjes van Moda en begonnen met de quilt "Knight's Quarters". Hierboven mijn middenblok, sorry, nog niet gestreken dus enigszins bobbelig. Makkelijk om te doen, over 2 weken krijg ik van Corrie van de Quiltsteek de volgende rij.
Hier een plaatje van hoe-het-moet-worden.Verder zit ik natuurlijk niet te niksen, het quilten van de Cotton country Quilt schiet ook al aardig op, alleen de onderste rij blokken nog. Zou het lukken om nog in 2012 een "AFFO" te hebben?