Welkom

Hallo, welkom op mijn weblog!
Ik schrijf hier voornamelijk over patchwork en quilten maar zo nu en dan zul je ook over andere dingen lezen die mij bezig houden. Laat je een keer een berichtje achter? Dat zou ik leuk vinden!

Hey, welcome to my blog!
I write primarily on patchwork and quilting, but every now and then you'll also be able to read about some other hobbies of mine. It would be very much appreciated if you could leave a message!
If you want to read this blog in English (or any other language), you can translate everything through "Google Translate" (in the right column).


zaterdag 27 oktober 2012

Vakantie.....

Weer voorbij en wat hebben we prachtig wandelweer gehad! Het zonnetje scheen de hele week vrolijk en de temperaturen waren ideaal voor wandelingen en terrasjesbezoek. Ik kom niet zo vaak in het noorden van het land (ver weg, LOL) maar ze waren zeker een bezoek waard, al die leuke steden en dorpen. Zwolle, Deventer, Ommen.....en tussen die bezoekjes door lekker gewandeld langs de Overijsselse Vecht en over de Sallandse heuvelrug. Wat is Nederland toch mooi. In ieder geval goed uitgerust voor de donkere dagen die gaan komen. Kachel aan en een quilt-in-wording in de vingers, wat willen we nog meer ;-)

zondag 14 oktober 2012

Weinig nieuws.....


te melden op het quiltfront. Zeker niet van de CWD, de top ligt te wachten op de laatste randen en ga ik daarna dubbelen. Waar ben ik dan wel mee bezig.....eigenlijk met niks quilterigs. Het enige dat ik op dit moment aan het doen ben is het doorquilten van de Cotton Country Quilt, een "ouwetje" uit de UFO-berg! Hij vordert langzaam maar gestaag. Verder hoop ik op mooi weer deze week, DH en ik willen wat gaan wandelen in de omgeving van Dalfsen en doen dat liever niet in de regen. Volgend blogje meer daarover.