Welkom

Hallo, welkom op mijn weblog!
Ik schrijf hier voornamelijk over patchwork en quilten maar zo nu en dan zul je ook over andere dingen lezen die mij bezig houden. Laat je een keer een berichtje achter? Dat zou ik leuk vinden!

Hey, welcome to my blog!
I write primarily on patchwork and quilting, but every now and then you'll also be able to read about some other hobbies of mine. It would be very much appreciated if you could leave a message!
If you want to read this blog in English (or any other language), you can translate everything through "Google Translate" (in the right column).


zondag 19 augustus 2012

Warm, warm, warm......

Getsie, wat is het warm............ Zoals je op het plaatje van vanochtend 10 uur kunt zien (plaatje van Buienradar) is het hier in het zuiden al behoorlijk warm. Nu kan ik daar ècht niet tegen dus ik zit binnen met de gordijnen dicht en een voetenbadje met koud water in de buurt, voor "af-en-toe". Ik plak overal aan vast en hoop er het beste maar van. Geen lapjes en draadjes in de buurt...........ze smelten in mijn handen. Hoe is het bij jullie? Nog te hebben?

dinsdag 14 augustus 2012

Alle blokken af.....

HOERA!!!!!! Alle blokken van de Civil War Diary Quilt heb ik af, blok "Hatefull Old Thieves" was mijn 121-ste en laatste blok van de hele quilt. Nu natuurlijk nog de sashings er aan zetten, dat is dan wel weer een niet-zo-leuk klusje :-( Nog 2 weekjes fulltime werken en dan heb ik weer wat meer tijd voor mezelf èn de CWD. Ik ben al ijverig bezig met het snijden van de tussenstukjes, een karweitje dat ik sinds het snijdebacle (klik hier) ver van me af heb geschoven. Met frisse moed nu verder: rij 1 en rij 11 zitten inmiddels al aan elkaar, het gaat niet zo snel met de hand...... Volgende maand hoop ik jullie toch wel een "affe" top te kunnen laten zien, kom je dan weer even kijken?

zondag 5 augustus 2012

Druk, druk, druk......

Ja, ik weet het, ik ben al te lang niet hier geweest om een stukkie te publiceren. Reden: DRUK! Geen goede reden, ik weet het, maar het is wel zo. (Bijna) al mijn collega's genieten nu van hun vakantie en daardoor ben ik daar extra dagen, het lijkt wel of ik daar niet meer weg kom. Verder gaat mijn moeder (93) naar een aanleunwoning en dat betekent dat er gepoetst en ingepakt moet worden. Gelukkig niet door mij alleen....eigenlijk doet Grote Zus het meeste werk.....en dan nog de oer-Hollandse temperaturen: véél te warm voor mij! Al met al komt er weinig handwerk uit mijn vingers. Nog even doorzetten, eind deze maand is het grootste leed geleden en werk ik weer gewoon 3 dagen per week in plaats van 5, heerlijk! En hopelijk voor mij is het dan ook minder warm ;-)