Welkom

Hallo, welkom op mijn weblog!
Ik schrijf hier voornamelijk over patchwork en quilten maar zo nu en dan zul je ook over andere dingen lezen die mij bezig houden. Laat je een keer een berichtje achter? Dat zou ik leuk vinden!

Hey, welcome to my blog!
I write primarily on patchwork and quilting, but every now and then you'll also be able to read about some other hobbies of mine. It would be very much appreciated if you could leave a message!
If you want to read this blog in English (or any other language), you can translate everything through "Google Translate" (in the right column).


zondag 29 april 2012

Naaldenmapje.....

Afgelopen week aan mijn nieuwe Japanse naaldenmapje gewerkt. De buitenkant is in elkaar gezet en gequilt. Het begint er al een beetje op te lijken, vind je niet? LOL. Woensdag deel 2 van de workshop, dan gaan we aan de binnenkant beginnen, mijn "huiswerk" is in ieder geval al af!

vrijdag 20 april 2012

Japans tasje.....

Woensdagavond was het weer tijd voor een workshopje. Dit maal gaan we bij de Quiltsteek een Japans naaldentasje maken naar een voorbeeld uit een boek van Yoko Saito. Deze eerste avond hebben we de malletjes geknipt en de stofjes voor de buitenkant geknipt en aan elkaar gezet. Dat viel nog niet mee, er moest hier en daar wel een naadje achteruitgestikt worden. Maar goed, het was wèl erg gezellig! We hebben nu 2 weken om ons huiswerk te maken: de buitenkant maken en quilten. We gaan er voor!

zaterdag 14 april 2012

Weer CWD-tijd.....

Ja, de maand is weer om en het is tijd om de volgende Civil War blokken te laten zien. Vier blokken deze maand. Weer een stapje dichter bij de totale top! Dit keer heb ik "Sorrow", "Texas Rangers", "News" en "The Great Bazaar" gemaakt. Het totale aantal blokken staat nu op 112, nog maar 9 blokken van het einde! Wil je mijn "affe" blokken allemaal bij elkaar zien, klik dan op het Civil War boek in de rechter kolom. Tot de volgende keer!