Welkom

Hallo, welkom op mijn weblog!
Ik schrijf hier voornamelijk over patchwork en quilten maar zo nu en dan zul je ook over andere dingen lezen die mij bezig houden. Laat je een keer een berichtje achter? Dat zou ik leuk vinden!

Hey, welcome to my blog!
I write primarily on patchwork and quilting, but every now and then you'll also be able to read about some other hobbies of mine. It would be very much appreciated if you could leave a message!
If you want to read this blog in English (or any other language), you can translate everything through "Google Translate" (in the right column).


zondag 26 februari 2012

TNT :( en meer.....

Las ik net op de site van Gera dat mijn hartje helemaal niet is aangekomen.....hoe kan dat nou TNT? Was nog wel dubbel verpakt (plastic zakje + envelop) met op beide het adres. Grrrr....dan dit weekend maar een nieuwe poging. Wat heb ik verder de afgelopen week gedaan? Niet veel quilterigs. Wel één CWD-blok maar dat laat ik pas 14 maart zien. Verder afgelopen woensdag met oudste dochter in Amelisweerd (foto boven) gaan wandelen en heerlijk geluncht bij "de Veldkeuken". Een aarader! Ook nog een lekker biologisch speltbrood gekocht om mee naar huis te nemen. Jammer dat Utrecht te ver is om er iedere week een brood te gaan halen. Vanmiddag gaan we met vrienden wandelen bij Alblasserdam en dan wacht morgen het werk weer. Hopelijk 's avonds wat tijd om een draadje weg te pikken.

dinsdag 14 februari 2012

100ste CWD-blok!

Deze maand twee blokken af. Een eenvoudig blok, "Meeting General Lee" en een iets moeilijker blok: "Declaration of War". Dit laatste was mijn 100ste CWD-blok! Een mijlpaal! Hoera! Nog maar 21 te gaan, ik hoop dat dit jaar nog te realiseren. Wil je al mijn blokken zien, klik dan op het CWD-boek in de rechterkolom. Vandaag eerst werken :( en vanavond de andere Civil-War-Blogs bezoeken.

zondag 12 februari 2012

Applicatie......

Gisteren samen met m'n zus naar België gereden om bij Ellen een cursus "applicatie met freezerpapier" te volgen. Er waren nog 2 Belgische dames aanwezig in Ellens gezellige appartementje. Na de koffie met zelfgebakken (en erg lekkere!) cakejes kregen we de eerste instructies. We maken om te beginnen 4 hartjes die we op 2 verschillende manieren gaan appliceren. Ik heb er nu anderhalve af. Vóór de volgende les moeten ze allemaal op het lapje zitten dus ik ga gauw aan de slag. Tot blogs!

vrijdag 3 februari 2012

Hartje.....

Op de site van Joke zag ik een berichtje over het maken van een hartje voor een ziek meisje. Meteen naar gekeken KLIK en besloten ook een hartje te maken. Moet niet zo veel tijd kosten en is voor een goed doel! DOE JIJ OOK MEE? Mijn hartje is inmiddels onderweg.....